Hallo Velorexfielen,

Voor degene die er geïnteresseerd in zijn is hier een link naar een Tsjechische Velorex website waar je diversen links hebt naar expedities die men met de velorex heeft gedaan.
De website is: http://www.velorexklub.cz/index.php/expedice
( In de linker kolom op het voorblad staat ook een doorklik knop naar andere expedities.)Terug kijkend op een jaar waar we genoten hebben van het Velorextreffen in Pretsch in het voormalige Oost Duitsland, het treffen in ons eigen kikkerlandje georganiseerd door Gert van den Bor.en het gezellig DWAC treffen op Texel.We gaan weer de rustige wintertijd in waar we mogelijk kunnen genieten van het Sint Nicolaas, Kerstdagen, Oud en nieuw, Wintersporten, Carnaval enz. enz.
Tussen door kan er indien nodig de benodigde onderhoud aan de karretjes verricht worden.
Op de website www.velorex.org zijn een paar tips geplaatst bij storing aan Uw velorex.
Er zijn in de tussen tijd 2 velorexen van eigenaar gewisseld en op de websitewww.velorex.org is het onderdeel “Forum”verwijderd daar er te weinig animo voor is.Voor volgend jaar staan er ook weer meetings gepland, zie hiervoor de website: www.velorex.org, alleen de exacte datum van het velorex treffen Tsjechië is nog niet bekend,( Normaal is het altijd het eerste volledige weekend ( incl. de Vrijdag )  in Mei
Dit is het 20e treffen, misschien leuk om daar ook heen te gaan, koppel daar gelijk je vakantie in Tsjechië aan vast. ( wat zeer aan te bevelen is.)

Nieuwe bij gekomen Velorex eigenaren zijn:Klaas Ophuis uit Groningen en H van Rijn uit Den-Haag deze laatste wordt nog op de site geplaatst.Mocht U een leuk stukje hebben om te plaatsen schroom niet dit even op te sturen naar mij
henkvandenhengel@ziggo.nl.Met de vriendelijke    www.velorex.org  groeten en tot het voorjaar 2016,
Henk van den Hengel.
© 2013 Velorex.org