Velorex.org nieuwsbrief nr.: 52           

Beste Velorexfielen,
Nog steeds zitten we in de Corona modus die nu wat lichter is qua regelgeving dan voorheen. 

Op 26 juni hebben “Jijntje” en Ricky Kappen een klein Velorex treffen gehouden bij hun thuis in Den Dungen.
Aanwezig waren 5 Velorex rijders en een citroen traction avant, het hadden er meer kunnen zijn maar door diversen omstandigheden waren de anderen verhinderd.
Het was een zeer goed georganiseerd treffen door Jan en Ricky aan alles was gedacht, zo was er een buffet opgezet om zelf je lunch box te maken.
Er werd koffie, thee en frisdranken meegenomen door de gastheer en dame om, nadat we om +/-11.00 uur vertrokken waren, rond 13.30 uur op een mooi picknickplek dit te verorberen.
Na terugkomst stond de drank alweer klaar om rond de clock van 19.30 uur te gaan BBQén op zijn Tsjechisch, ook hierbij ontbrak het aan niets.
Nadat we met Ad en Jacqueline Huiberts, Jan en Ricky en schrijver dezes nog bij het kampvuur hadden gezeten zijn we rond de klok van 1.30 uur te kribben gegaan.
Ik was te gast in hun gasten verblijf.
Smorgens stond er weer een ontbijt buffetje klaar en ben ik rond 10.00 uur door hun uitgezwaaid.
Ik was zeer verrast met het verblijf van Jan en Ricky en kwam ogen te kort, het was net alsof ik in een museum was beland waar je alles kan aanraken en gebruiken.
De foto’s zullen wel genoeg “zeggen”.

Wie weet gaat Jan en Ricky volgend jaar nog zo’n treffen organiseren en kan je alle leuke vertrekken in de woning, schuren en optrekjes zelf verkennen, die foto’s heb ik bewust achter gelaten om jullie nieuwsgierigheid te prikkelen.
                            

Ik wens U en de Uwen het aller beste toe, met de vriendelijke www.velorex.org groeten,
Henk van den Hengel.

© 2013 Velorex.org