TreffenNL2014xBeste velorexliefhebbers,

Velorextreffen 2014 zal plaats vinden op  5 t/m 7 september 2014
Op de plattegrond van de camping staat de aanrijdroute naar ons veld toe. Het rood omcirkelde veld is voor ons gereserveerd. plaats J01 t/m J08
Er zijn 8 plaatsen beschikbaar dus geef je snel op voordat het veld vol is, dan kunnen we misschien nog verhuizen naar een groter veld. Opgave graag bij de camping via telefoon of email onder vermelding van VELOREX.
Aangezien we het eten dit jaar compleet in eigen beheer houden graag ook bij mij opgeven of je mee eet en wanneer. We hebben op vrijdagavond en zaterdagavond een diner en op zaterdag en zondagochtend weer het gebruikelijke ontbijt tezamen. Graag dit aan mij doorgeven voor 15 augustus.
Op vrijdag hebben we een kleine rit welke om 12 uur start, en de zaterdagrit start weer om 10.30 uur, dus voor degene die alleen langskomen voor de rit, zorg dat je op tijd klaar bent om te vertrekken. Als je wil komen graag ook even voor 1 september een seintje aan mij zodat we hier rekening mee kunnen houden. De kosten voor de camping zijn via hun op te vragen. De inschrijfkosten voor de inschrijving krijgen jullie nog te horen van mij zodra ik het programma rond heb en ook de kosten voor het eten heb geïnventariseerd.
Voor degene die graag een bed en breakfast willen hebben volgen hieronder enkele links naar een bed en breakfasts in de omgeving:
http://www.bedandbreakfastwageningen.com/
http://www.heteersteerf.nl/Pages/default.aspxOok zijn er 3 hotels in de buurt:
Met vriendelijke groet,

Gert en Jarno van den Bor

Google Maps:


grote map bekijken

© 2013 Velorex.org